Agustí Ros guanya amb autoritat el Trial 4x4 de Balenyà

El municipi osonenc acull la cinquena prova del campionat català

Irene Giménez Vinyet
01 de setembre del 2014
El cotxe d'Agustí Ros
El cotxe d'Agustí Ros | J.M. Oliver

Aquest diumenge es va disputar la cinquena prova del Campionat de Catalunya de Trial 4x4 a Balenyà en les categories d'Iniciació i Sèries Millorats. El bon temps va permetre que hi hagués un públic nombrós i entregat que va poder gaudir d'una emocionant jornada de motor en un dels circuits més durs del campionat.

El pilot de Seva Agustí Ros va dominar la prova en les Sèries de Millorats amb 19 punts, i va imposar-se als seus perseguidors sense cometre grans errors. El segons classificat va ser el pilot de Castellterçol Florenci Rius amb 43 punts, i Xavier Bargalló, amb el Land Rover Defender, va ser tercer amb 48 punts.

En la categoria d'Iniciació, Àlex Díaz va aconseguir la seva primera victòria al campionat sumant 49 punts. La segona posició va ser per a Dani Codina, que amb el seu Jeep Wrangler va aconseguir 52 punts. Anna Emilio va aconseguir el tercer lloc amb 53 punts, i així continua dominant la classificació general del campionat.

El pròxim 29 de setembre se celebrarà la penúltima prova del campionat de Catalunya a Calldetenes. Amb tot això, aquest municipi d'Osona acollirà una de les últimes proves de Trial 4x4, ja que des de la Federació Catalana d'Automobilisme s'ha anunciat que aquesta serà la darrera edició del campionat.

Recull de galeries de fotos del Campionat de Catalunya Trial 4x4

Agustí Ros, aquest diumenge al trial dels Hostalets de Balenyà. Foto: Josep Maria Oliver