MonDj presenta el seu nou videoclip a Vic

"Photocall" amb els actors participants i projecció al Multicines Sucre

Iris Estrada
30 d'agost del 2014
Tràiler de Home Soon, Captura de pantalla
Tràiler de Home Soon, Captura de pantalla | MonDj
Tràiler dell videoclip Home Soon de MonDj

Ramon Casas (MonDj), dj i productor manlleuenc, presentarà el seu nou videoclip el dimarts 2 de setembre a les nou del vespre als Multicines Sucre de Vic. El tema es titula “Home Soon” i hi canta Tony T, ex-cantant de la formació R.I.O.
 
A part de la reproducció del videoclip en una sala de cine, també hi haurà photocall amb els actors participants en el vídeo. L'esdeveniment és completament gratuït. La producció de “Home Soon” s'ha fet a l'estudi del productor Albert Kick i la direcció del videoclip la va dur a terme la productora Kluco. La peça sortirà properament i ho farà sota el segell dance de Música Global.
 
El tema anterior de Mon Dj, "Sex with my ex", ha tingut força acceptació. Des que va sortir s'ha arribat a col·locar en llocs alts de les llistes dels més escoltats i ha sonat en ràdios de països com Sèrbia, Korea, Romania o Alemanya. Gràcies a aquest tema, MonDj farà el seu debut internacional al Dj Fest de Kovin a Sèrbia, acompanyat dels millors Dj's del país Balcànic.
 
MonDj ha compartit cabina amb artistes de la talla d'Albert Neve, Christian Marchi, Sak Noel o Kurd Maverick, compta amb sis singles i ja treballa en una nova producció que veurà la llum a principis de 2015.
 

Cartell de la presentació del videoclip «Home Soon» (JPG)

Arxivat a