La Cursa Embruixada dóna el tret de sortida a la festa major de Centelles

La programació arrenca aquest dimecres i s'allargarà fins al proper dilluns

Irene Giménez Vinyet
27 d'agost del 2014
Avui dimecres comença la festa major de Centelles, que ja va tenir el seu preàmbul amb la 2a Fira de la Cervesa artesana el passat cap de setmana. Enguany, la festivitat s'allarga fins al dilluns 1 de setembre i compta amb nombrosos actes per a tots els gustos i públics.
 
La Cursa Embruixada d'avui, un recorregut de 6 quilòmetres, donarà el tret de sortida a la programació. A continuació hi haurà la nit Jamm-session amb La Plana del Swing organitzat per la Comissió de festa major.
 
Dijous hi haurà la tradicional cantada d'havaneres a càrrec dels Pescadors de l'Escala, i a partir de les onze del vespre, el jovent comença la cercavila anomenada “Vinguikitaja".
 
Divendres 29 a dos quarts de nou, es farà la llegida del pregó a càrrec de Conxita Casals Gallifa. Seguidament hi haurà el correfoc, el teatre amb l'obra “Lluitant per un somni” d'Aquinahora teatre, i finalment, el concert de Miquel del Roig (a la foto).
 
Dissabte hi haurà activitats per a tots els gustos. La jornada conclourà amb la ja tradicional Festa Caribenya a partir de les dotze de la nit, a la Riera Blanca.
 
El cap de setmana acabarà diumenge amb l'esmorzar popular, els gegants, el correfoc i el ball de festa major.

Consulta el programa d'actes de la festa major de Centelles (PDF)

Arxivat a