Josmar amenitzarà la festa major de Santa Eulàlia de Riuprimer

L'organització anima a la gent a sortir vestits de déu, filòsofs o soldats grecs per donar color a la festivitat

Irene Giménez Vinyet
27 d'agost del 2014
Jormar
Jormar
La festa major de Riuprimer d'aquest any, que comença aquest divendres 29 d'agost, es vol centrar en la memòria històrica de la gent del poble. El pregó d'enguany, que se  celebrarà el dijous 4 de setembre a dos quarts de nou del vespre a la plaça de la Vila, serà a càrrec d'Amadeu Vilademunt Rocasalvas, un riuprimerenc de tota la vida i gran coneixedor de la història i la geografia del poble, que llegirà el pregó junt amb la seva néta Ivana.

La nit del Riuprimember 2014, que es farà el divendres 5 de setembre a partir de les dotze de la nit, vol ambientar la festivitat amb l'estètica de la Grècia clàssica, i s'anima a tothom que sortir al carrer vestit de filòsof, soldat, déu o, fins i tot, de monument. El gran atractiu de la nit però serà l'actuació del carismàtic Josmar (a la foto), just abans de la disco-mòbil que anirà a càrrec de Spexen
 
Les novetats d'aquesta festa major 2014 són la inauguració de l'exposició “Units per un gran artista”, amb obres de Taller 13, el dissabte 30 d'agost a les sis de la tarda, i la reincorporació d'un concert jove el diumenge 7 de setembre a la nit amb el grup Greska.
 
A la festivitat de Riuprimer no hi faltarà la tradicional sardinada, la cantada d'havaneres, el ball del diumenge de festa major amb l'Orquestra Moonlight i el correfoc. Altres actes rellevants són l'arrossada, les sardanes del dilluns, el III Carnaval d'estiu o la baixada d'artefactes.
 

Consulta el programa de la festa major de Riuprimer 2014 (PDF)