La secció jove de l'ANC sembra a Osona

L'ANJI organitza un cicle de presentacions de l'entitat

Irene Giménez Vinyet
27 d'agost del 2014
L’Assemblea Nacional de Joves Independentistes d’Osona (ANJI Osona), la secció jove de l’Assemblea Nacional Catalana, ha organitzat un cicle de xerrades a diversos pobles osonencs per tal de donar-se a conèixer i engrescar els joves menors de 30 anys a implicar-se en l’organització i col·laboració activa en els actes i accions que promou l’entitat.
 
El cicle arrencarà aquest divendres a Manlleu, i la primera xerrada serà a les set de la tarda al Bar Brindis. Les jornades continuaran el diumenge 31 d’agost a Prats de Lluçanès, també a les set de la tarda, a Cal Bach (baixos de l’Ajuntament).
 
La setmana vinent el cicle seguirà a tres municipis més: a Tona, el dia 3 de setembre a Can Licus, Taradell el dia 4 al Celler de l’Hotel Rosa, i a Vic, el dia 7 al local de l’ANC Vic. Totes les presentacions seran a partir de les set de la tarda.
 
Les xerrades aniran a càrrec de membres de l’ANJI Osona que explicaran el funcionament d’aquesta sectorial de l’ANC i com s’hi pot col·laborar. Segons expliquen des de la mateixa Assemblea d'Osona “és important que en el procés en el qual estem immersos, i en el moment on ens trobem, és determinat que els joves s’impliquin perquè el futur de Catalunya també està a les seves mans”.