La Fira d'Antiguitats de Vic trenca la tendència a la baixa i augmenta les vendes

El certamen se salda amb 1.117 peces venudes i més de 5.000 visitants

Redacció Osona.com
25 d'agost del 2014
La fira es va ubicar al recinte firal del Sucre
La fira es va ubicar al recinte firal del Sucre | Adrià Costa
Fira d'Antiguitats de Vic, al recinte firal del Sucre. Foto: Adrià Costa

La Fira d’Antiguitats de Vic va posar el punt final diumenge a cinc dies d’intensa activitat. Un any més, el recinte firal el Sucre s’ha convertit en el punt de trobada de professionals i amants de les antiguitats que s’han deixat seduir  per peces de gran valor històric com pintures, mobiliari, objectes de decoració, joies i complements.

La Fira d’Antiguitats de Vic, que aquest any ha arribat a la 23a edició, ha
adreçat la tendència negativa de l’any passat i ha augmentat tant el nombre de visitants com el de peces venudes: més de 5.000 i 1.117 unitats, respectivament, per uns 4.500 visitants i 1.027 peces l’any passat. Aquestes dades representen un creixement de les transaccions del 8,7%.

Montserrat Rovira, la regidora de Fires i Mercats de l’Ajuntament de Vic ha manifestat la seva satisfacció pels resultats obtinguts i ha agraït als expositors la seva presència i professionalitat.

Per la seva banda, el director del certamen, Josep M. Camps, ha remarcat la importància de l’exposició de bicicletes antigues com a complement de la fira, així com la presència del Museu Episcopal de Vic i l’exposició de l’Ecomuseum que, juntament amb altres activitats com el servei de taxació de peces donen a la fira un valor afegit que l’ajuden a posicionar-se com a referent del sector. No cal oblidar que aquesta és la segona fira més important del sector a tot l'Estat espanyol.

Enguany, hi ha participat uns 30 expositors, la majoria procedents de Catalunya, que han mostrat més de 21.500 peces. També s’ha comptat amb tres estands de productes d’alimentació.

Galeries de fotos de les edicions anteriors de la Fira d'Antiguitats de Vic  (2007-2014)



Fira d'Antiguitats de Vic, al recinte firal del Sucre. Foto: Adrià Costa
Arxivat a