La Fira d'Antiguitats de Vic té una bona acollida en el seu primer dia

El recinte firal del Sucre acull el certamen

Maria Macià
20 d'agost del 2014
Fira d'Antiguitats de Vic.
Fira d'Antiguitats de Vic. | Adrià Costa
Fira d'Antiguitats de Vic. Foto: Adrià Costa

El Recinte Firal el Sucre de Vic torna a acollir la Fira d’Antiguitats de Vic (FAV), que va començar ahir i es prolonga fins al 24 d'agost. Aquesta és la segona Fira més important del sector a tot l'Estat espanyol, i que aquest any, arriba a la seva 23a edició.

En aquest certamen, que ocupa un espai firal de 3.200 metres quadrats, hi participen 30 expositors, la majoria procedents de Catalunya, que mostraran més de 21.500 peces. També es compta amb tres estands de productes d’alimentació.

A banda dels estands dels diferents antiquaris, brocanters, galeristes i numismàtics, durant els cinc dies de la fira es podran visitar dues exposicions: una dedicada al món de la bicicleta i velocípedes, que forma part de la Col·lecció d’Automòbils Salvador Claret , i l’altre sobre Guarniments d’Animals de Peu Rodó , organitzada per l’Ecomuseu del Blat, una entitat impulsada per l’Ajuntament de Taradell, la Universitat de Vic i l’Associació de Tonis de Taradell.

Arran de l’acord amb el Museu Episcopal de Vic, a la fira també es pot veure una petita mostra de l’exposició Pintar fa mil anys. Els colors del romànic que es pot visitar al MEV fins el 14 de desembre i que és el resultat d’una investigació de tres anys sobre com obtenien els colors el pintors d’aquest període.

Preus
Entrada general: 5€
Entrada dijous (dia del visitant): 2,5€
Menors de 12 anys: entrada gratuïta

Galeries de fotos de les edicions anteriors de la Fira d'Antiguitats de Vic  (2007-2014)