Trànsit instal·la radars «preventius»

Informaran que se supera la velocitat però no multaran

Nació Digital
31 de juliol del 2014
El Servei Català de Trànsit (SCT) instal·larà radars "preventius" a les carreteres catalanes durant el mes d'agost per tal de reduir la velocitat dels vehicles. Aquests radars informaran al conductor a través d'uns panells que està superant els límits de velocitat, però no el multaran. Es distribuiran en una vintena de punts de la geografia catalana, bàsicament a la zona de la Costa Brava i l'àrea metropolitana.
 
Així ho ha informat aquest matí el director del SCT, Joan Josep Isern, en la presentació de la campanya de trànsit d'estiu. Isern també ha afegit que si aquests conductors no disminueixen la velocitat, més endavant els podrà multar un dels radars oficials. 
 
Isern ha demanat a la població que durant les vacances no abaixi la guàrdia i segueixi complint les normes com no consumir alcohol, complir els límits de velocitat i fer servir els mètodes de seguretat passiva.Els Mossos desplegaran gairebé 11.000 agents i faran més de 7.500 controls per disminuir la sinistralitat, que ha pujat en tres víctimes respecte el 2013.

Entre els punts conflictius de trànsit durant l'estiu no n'hi ha cap a la comarca d'Osona.
 

Més informació del dispositiu especial de trànsit