Marina Gibaja i Ivan Dot guanyen el Campionat d'Espanya de patinatge artístic

Els patinadors del CPA Tona s'imposen en la modalitat de parelles de dansa

Iris Estrada
30 de juliol del 2014
Marina Gibaja, Miquel Quintana i Ivan Dot al Campionat d'Espanya Foto: CPA Tona

Els patinadors del CPA Tona Marina Gibaja i Ivan Dot van guanyar la medalla d’or en el Campionat d’Espanya sènior de patinatge artístic en la modalitat de parelles de dansa. La competició es va disputar el passat cap de setmana a Coslada (Madrid). 
 
Durant la primera dansa obligatòria “Castle March” van estar per sota de les seves possibilitats, però van millorar en la segona, “Italian Foxtrot”, i van anar creixent dins la competició. Dissabte al matí, Marina Gibaja i Ivan Dot van disputar la dansa original patinant a un ritme de polca i vals. A la tarda van efectuar una dansa lliure composada expressament per a l'ocasió per Alex Blasco de la Torre. L’execució va estar exempta d’errors i els va permetre assolir la primera posició del campionat. La segona posició va ser per a Raquel Rodríguez i Albert Artigas, del CP. Alquimia. 
 
Els dos patinadors, juntament amb el seu entrenador, Miquel Quintana, i el preparador físic, Àlex Capdevila, estan molt satisfets de la feina realitzada. Després d’uns dies de descans, Gibaja i Dot aniran a Itàlia per preparar el campionat europeu, que se celebrarà a principis de setembre a Roccaraso (Itàlia). 
 
A més, a part de competir a l’europeu, la parella també ha estat seleccionada per la Federació Espanyola de Patinatge (FEP) per participar en el Campionat del Món que es celebrarà a l’octubre a Reus. Marina Gibaja i Ivan Dot han participat en sis ocasions consecutives a la màxima competició europea, i ara tenen l’oportunitat de poder veure's les cares amb les millors parelles del món.

Com a curiositat, cal recordar que el seu entrenador, Miquel Quintana, va competir en el Mundial que es va celebrar l’any 1997 a Reus i també hi va participar en la modalitat de parelles de dansa. 

Vídeo de Marina Gibaja i Ivan Dot al Campionat d'Espanya 
Arxivat a