Tots els informes del Consell Assessor per a la Transició Nacional

El futur Llibre blanc de la independència, en 18 capítols | L'ens compta amb Josep Maria Reniu i Joan Font

AA/QS
30 de juliol del 2014
El Consell Assessor per a la Transició Nacional (CATN) ha enllestit la feina. Aquesta setmana, després de 53 reunions i 1366 pàgines escrites, l'organisme que presideix Carles Viver i Pi-Sunyer va lliurar els darrers vuit informes dels 18 als quals es va comprometre per tal d'aclarir i posar negre sobre blanc les solucions als esculls d'un hipotètic estat català independent.

El CATN està format per persones de reconegut prestigi en diferents disciplines que han aportat la seva expertesa, qualificació i prestigi personal, amb l’objectiu d'identificar i impulsar estructures d’estat, i tots els aspectes necessaris per dur a terme la consulta sobre el futur estatus polític de Catalunya. Entre els membres de l'ens n’hi ha dos d’osonencs: Joan Font, president del grup Bon Preu; i Josep M. Reniu, professor de Ciència Política de la Universitat de Barcelona.

Nació Digital ha recollit els 18 informes elaborats pel CATN, tots en PDF, per a la seva consulta. Una avançada del que al setembre s'editarà com el Llibre Blanc de la Independència.


- Informe 1
 

- Informe 2
 
 
- Informe 3
 

- Informe 4
 
 
- Informe 5
 

- Informe 6
 

- Informe 7
 
 
- Informe 8
 
 
- Informe 9
 
 
- Informe 10
 
 
- Informe 11
 
 
- Informe 12
 
 
- Informe 13
 
 
- Informe 14
 

- Informe 15
 

- Informe 16
 

- Informe 17
 

- Informe 18