Paintball i havaneres a la festa major de Tavèrnoles

El pregó anirà a càrrec de Martí Calle

Iris Estrada
29 de juliol del 2014
Un any més Tavèrnoles celebra la festa major, que enguany començarà el 31 de juliol i s'allargarà fins al 8 d'agost. El programa l'obrirà aquest dijous Martí Calle amb el pregó. Seguidament, es farà una caminada nocturna i, per acabar, tots els participants podran gaudir de coca, fuet i cava. El preu de les inscripcions és de tres euros. 
 
El dia següent se celebrarà el sopar de festa major, que cuinarà Dolors Carrera. Els tiquets es poden comprar a l’Ajuntament i a l’Oficina de Turisme. El preu pels adults és de 18 euros i dels nens, 12. Després del sopar es farà ball amb l’orquestra Orgue de gats i, per acabar, hi haurà una discomòbil amb DJ Spexen. 
 
El 2 d’agost es farà una partida de paintball a les cinc de la tarda. Es podrà jugar a partir dels 14 anys i els menors necessitaran permís dels pares o els tutors legals. El preu per participar són 10 euros. A les nou de la nit se celebrarà una botifarrada popular seguida de la nit de màgia amb el Mag Xule. El preu dels tiquets és de 5 euros. 
 
El diumenge s’encetarà amb una xocolatada popular gratuïta que començarà a dos quarts de deu del matí i a les dotze es farà una missa solemne en honor a Sant Esteve. El campionat de futbolí se celebrarà a les sis de la tarda al restaurant Colomer. A dos quarts de set, el grup de teatre del Casal de la Gent Gran de Torelló presentarà l’obra “Més trossos” al Centre Cívic. Finalment, el grup Veus Harmòniques tancaran el dia amb un concert d’havaneres a les Piscines del Roquet. 
 
La festa major es reprendrà el 8 d’agost a les nou del vespre amb el sopar de Tornaboda, que es farà al restaurant Fussimanya. Per anar a l'àpat s’ha d’encarregar taula trucant a l’Ajuntament o a l’Oficina de Turisme. Aquest acte clourà la programació de la festa major. 
 
-------------------------
Programació 
 
31 de juliol. Dijous 
21:00h Pregó a càrrec de Martí Calle (Centre Cívic) 
Seguidament, caminada popular i cloenda amb coca, fuet i cava
 
1 d’agost. Divendres 
21:00h Sopar de Festa Major, ball i discomòbil 
 
2 d’agost. Dissabte 
17:00h Paintball (Fussimanya) 
21:00h Botifarrada popular 
 
3 d’agost. Diumenge 
09:30h Xocolatada popular
12:00h Missa solemne (església) 
18:00h Campionat de futbolí (Restaurant Colomer) 
18:30h Teatre “Més trossos” (Centre Cívic) 
22:00h Havaneres amb Veus Harmòniques (Les Piscines del Roquet) 
 
8 d’agost. Divendres
21:00h Sopar de Tornaboda (Restaurant Fussimanya)