Incendi de matinada en un restaurant de Vic

No hi ha hagut ferits | Es desconeixen les causes del sinistre, que ha començat a la primera planta

Redacció
26 de juliol del 2014
Incendi al Viku's. Foto: J. M. G. C.

Incendi al Viku's Foto: Toni Cantizano.

Aquesta matinada s'ha declarat un important incendi al cafè-restaurant Viku's ubicat al carrer del Sot dels Pradals, dins del polígon industrial del mateix nom, a la zona nord de Vic. Hi han fet cap diverses unitats de Bombers de la Generalitat i de la Guàrdia Urbana. No hi ha hagut ferits.

Actualització a les 10:00 h

L'incendi ha començat a quarts de sis del matí, en un punt situat a la primera planta de l'edifici. Des d'aquí s'hauria estès cap a la segona, dedicada a oficines. La planta baixa, el cafè-restaurant, no ha estat afectada per les flames, però sí pels treballs d'extinció efectuats pels Bombers.

En aquests moments, els treballadors del local estan retirant-ne el mobiliari i els elements de la planta baixa cap a l'exterior, mentre continuen al lloc tres vehicles de Bombers, un del SEM i un de Mossos i de Guàrdia Urbana.

Actualització a les 12:30 h

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han emès aquest comunicat sobre l'incendi del Viku's:

A les 06.01 hores d’aquest matí, els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís d’un incendi situat a sobre d’un restaurant del carrer Mataró de Vic. Es tracta d’un edifici de tres plantes: a la planta baixa hi ha el restaurant d’uns 800 m2 i a sobre, a la primera planta d’uns 400 m2, hi ha un altell amb unes oficines (100m2) i la resta zona de serveis i instal·lacions. El foc s’ha concentrat en aquesta primera planta, la qual ha cremat totalment. El fum s’ha estès per la planta superior, així com també per la planta baixa a on hi ha el restaurant, afectant-ne la part elèctrica i una mica el sostre.
 
Així mateix, el fum també ha afectat els establiments del costat que estan actualment estan buits i sense activitat. Al lloc, han treballat una desena de dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat que han pogut donar per controlat el foc poc abans de les 08.00 hores del matí. A causa d’aquest incendi, no hi ha hagut persones afectades.