L'Acústica de Figueres, amb pinzellades d'Osona

La Iaia, Oques Grasses i Joan Serrat tocaran al festival, que es va presentar dijous a Vic

Presentació del festival Acústica de Figueres a Vic, aquest dijous.
Presentació del festival Acústica de Figueres a Vic, aquest dijous. | Adrià Costa
Iris Estrada
27 de juliol del 2014
Presentació del festival Acústica de Figueres a Vic, aquest dijous. Foto: Adrià Costa

La 13a edició del festival Acústica de Figueres es va presentar aquest dijous 24 a la sala Sert de l’Ajuntament de Vic. El motiu de l'acte a la capital osonenca va ser la relació que hi ha entre l’Acústica i el Mercat de Música Viva de Vic i el fet que els dos festivals comparteixen un públic semblant. 
 
A la presentació hi va assistir el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Vic, Joan López, el regidor de Serveis a les persones, Cultura i Educació de l’Ajuntament de Figueres, Josep Maria Godoy, el director de l’Acústica, Xavi Pascual, i tres representants dels grups osonencs que actuaran al festival. 
 
En l'edició d'enguany de l'Acústica cal destacar el concert de Luis Eduardo Aute, que farà la seva única actuació a Catalunya d'aquest estiu al festival. Pel que fa als més petits, el festival infantil Acustiqueta estrenarà dos espectacles: "You are the world", un homenatge a Michael Jackson, i "Heavy per xics", una proposta per acostar el heavy-rock als més petits. 
 
Aquest any la música osonenca tindrà un pes important. Els grups La Iaia, Oques Grasses i la cantant Joana Serrat actuaran al festival. Oques Grasses tocarà a l’escenari Enderrock el dijous 28 d’agost a dos quarts d’una de la nit i La Iaia actuarà el dissabte 30 d’agost a les deu de la nit a la plaça Catalunya, tornant a Figueres com una de les bandes revelació de l’any.
 
En l'edició anterior Joana Serrat ja havia d’actuar a l’Acústica, però va haver d’anul·lar el concert per problemes d’afonia. A la presentació, la cantautora va agrair al festival que tornessin a confiar en ella. En honor als 20 anys de la revista Mondo Sonoro, aquesta publicació tindrà el seu propi espai a la plaça Gala-Salvador Dalí. Joana Serrat tocarà en aquest escenari el dissabte 30 d’agost a les nou del vespre. 

 
Més informació i programació del festival Acústica
 

Arxivat a