Les 12 Hores de Kàrting del Circuit d'Osona es decideixen per 38 segons

Craksracing Team 1 suma tres victòries en les quatre edicions que s’han disputat

Redacció Osona.com
23 de juliol del 2014
La sortida de les 12 Hores de Kàrting
La sortida de les 12 Hores de Kàrting | Escuderia Osona
La sortida de les 12 Hores de Kàrting al Circuit d'Osona. Foto: Escuderia Osona

El Circuit d’Osona va acollir el passat cap de setmana, 18 i 19 de juliol, la quarta edició d’unes vibrants 12 Hores de resistència de kàrting amb karts de lloguer. Craksracing Team 1 va guanyar la prova amb només 38,3 segons de diferència vers el segon classificat, el Tupall Team. Hi van participar nou equips i 50 pilots.

La tònica de les 12 Hores d’enguany va ser a igualtat. Als entrenaments, els sis primers equips només van quedar separats per 3 dècimes de segon. A les tres hores de cursa, hi havia quatre equips en un mocador de 44 segons. Després de 12 hores, els dos primers classificats van travessar la meta a la mateixa volta, a la 670, amb la diferència esmentada.

L’equip guanyador, Craksracing Team 1 (a la foto, a la dreta), estava format per Pere Ramos, Francisco Moragues, Lluis Lligadas i David Martínez. És un grup que ja té una gran experiència a les 12 Hores del Circuit d’Osona, on ja han guanyat en tres de les quatre edicions.

No els hi va posar fàcil el Tupall Team, format pels joves pilots de l’Escuderia Osona: Josep Bassas, Ramon Cornet, Llorenç De Ferrer, Joaquim Rovira i Nil Boixeda. L’equip també va signar un registre de 670 voltes i va estar fregant la victòria en tot moment.

PA Team, encapçalat per Carles Creixans, va completar el podi, a dues voltes dels vencedors. Aquest equip ja va aconseguir la segona posició en l’edició de l’any passat.

L’emoció no es va limitar als dos primers llocs de la classificació. El tercer lloc del podi també va ser molt competit. Només cal mirar les classificacions: en quarta posició, hi trobem Equip Maxi Bon, a només 6 segons de PA Team. Aquest equip va rebre una penalització de 90 segons que li va costar molt cara.

També va estar penalitzat amb 90 segons el cinquè classificat, Craksracing Team 2, que va conservar el seu lloc amb comoditat.

En sisè lloc hi trobem Scratch Auto, liderat per Josep Bigas, un pilot assidu a l’Open 4 Estacions que se celebra al Circuit d’Osona. Aquest equip ha participat en les quatre edicions de les 12 Hores.

En setè i vuitè lloc es van classificar dos equips de Roda de Ter: Tocats x la boira, que va millorar molt el seu ritme vers l’any passat; i Els de Roda Team, que debutaven a la prova.

En novena posició, Di Traverso, que també debutaven.

Classificació final de la cursa

Més informació de la cursa


Les 12 Hores de Kàrting al Circuit d'Osona. Foto: Escuderia Osona
Arxivat a