El Govern modifica els termes municipals de Sant Agustí de Lluçanès i Sant Boi de Lluçanès

Canvis en l’àmbit de la masia de Montorro

Redacció Osona.com
23 de juliol del 2014
El Govern ha aprovat l’alteració dels termes municipals de Sant Agustí de Lluçanès i de Sant Boi de Lluçanès en l’àmbit de la masia de Montorro, com a resposta a la voluntat d’ambdós ajuntaments d’ajustar la línia de terme a la realitat urbanística.
 
D’acord amb els informes de la Direcció General d’Administració Local del Departament de Governació i Relacions Institucionals i de la Comissió de Delimitació Territorial, i amb el dictamen també favorable de la Comissió Jurídica Assessora, el Govern ha aprovat la segregació de 4,07 hectàrees del municipi de Sant Boi de Lluçanès per agregar-les al municipi de Sant Agustí de Lluçanès.
 
El Departament de Governació i Relacions Institucionals durà a terme la fitació de la nova delimitació de conformitat amb el que estableix l’article 33 del Decret 244/2007, de 6 de novembre, pel qual es regula la constitució i la demarcació territorial dels municipis, les entitats municipals descentralitzades i les mancomunitats de Catalunya.
 
La modificació dels límits no suposarà cap canvi en la titularitat dels béns, drets, accions, usos públics i aprofitaments, ni tampoc de les obligacions, deutes i càrregues dels ajuntaments afectats.