Uns 1.200 cantaires i dansaires d'arreu del món participen al Festival de Cantonigròs

Els guanyadors del certamen en la categoria de cors provenen d’Euskadi, Indonèsia i Moldàvia | El millor grup de dansa és de Lituània

Redacció Osona.com
22 de juliol del 2014
Festival Internacional de Música de Cantonigròs.
Festival Internacional de Música de Cantonigròs. | Víctor Castelo
Festival Internacional de Música de Cantonigròs. Foto: Víctor Castelo

Com ja és tradició, el cant de l’himne del Festival Internacional de Música de Cantonigròs per part dels grups participants i el públic assistent va posar, diumenge al vespre, punt i final a la 32a edició del certamen. Durant quatre dies, el Festival ha aplegat al teatre l’Atlàntida de Vic més de 1.200 cantaires i dansaires de 21 països del món, com Alemanya, Colòmbia, Dinamarca, Indonèsia, Macedònia, Turquia, Ucraïna i Xina. I és que, per tercer any consecutiu i durant quatre dies, la ciutat de Vic ha tornat a ser escenari del certamen.

El Festival ha estat tot un èxit de participació i públic. Al llarg d’aquests dies, milers de persones han passat per l’Atlàntida per veure les competicions i exhibicions dels cors i grups de dansa.

En l’aspecte competitiu els guanyadors de la 32a edició del Festival han estat els següents: The Archipelago Singers d’ Indonèsia, en cors mixtos; Vocalia Taldea d’Euskadi, en cors femenins i música popular; Choir Adoramus de Moldàvia en cors infantils; i Grandinele Dance Group de Lituània, com a millor grup de dansa.

Per tercer any consecutiu, a banda de les actuacions al teatre l’Atlàntida, s’ha celebrat l’Off Festival, en el marc del qual s’han fet una quinzena d’actuacions de música i danses d’arreu del món en diversos escenaris exteriors de Vic així com en hospitals i centres per a la gent gran.

Més informació i totes les classificacions, des de la web del Festival 

Fotos del Festival de Música de Cantonigròs





Cercavila dels grups de dansa, aquest dissabte. Foto: Víctor Castelo
Arxivat a