Joan Font creu que la independència és una inversió a llarg termini

El president de Bon Preu demana als empresaris que siguin valents i apostin per la sobirania de Catalunya

Joan Font
Joan Font | Adrià Costa
Nació Digital
19 de juliol del 2014
El president de Bon Preu, Joan Font. Foto: Adrià Costa

El president del Grup Bon Preu, Joan Font, creu que la reforma fiscal que ha preparat el govern espanyol hauria de preveure que les reinversions de les empreses no tributessin el primer any. Ho ha dit a l'espai L'Entrevista de Catalunya Informació , on ha proposat que els diners guanyats per una empresa i reinvertits en la mateixa per fer créixer l'economia i reduir l'atur no estiguin sotmesos als impostos "perquè els ingressos es produeixen igualment de manera indirecta", ha dit. A banda, Font, que és membre del Consell Assessor per a la Transició Nacional, ha demanat valentia als empresaris perquè apostin per la independència de Catalunya.

Font creu que l'aposta per la independència es tracta d'una inversió a llarg termini: "A mi em sembla que els empresaris, de vegades en el curt termini, han d'assumir algun tipus de cost i de complicació per aconseguir que en el llarg termini les coses realment funcionin bé, funcionin amb la màxima potència que té una empresa o un país", ha declarat. 



A la mateixa entrevista, Font també ha dit que pagarà els seus impostos a l'Agència Tributària Catalana i també que el Consell per a la Transició Nacional haurà entregat tots els informes encarregats pel govern el 31 de juliol.