Les Nits de cinema oriental encaren la recta final amb Hong Kong i l'Índia

El certamen, que se celebra aquests dies a Vic, projecta un total de 33 pel·lícules | El programa inclou activitats paral·leles, entre les que destaquen els tradicionals sopars gastronòmics

Redacció Osona.com
18 de juliol del 2014
Sopar japonès, el passat dimecres
Sopar japonès, el passat dimecres | Festival Nits de cinema oriental
Sopar japonès, el passat dimecres. Foto: Festival Nits de cinema oriental

L'11è Festival Nits de cinema oriental encara ja la recta final d'aquesta edició. Avui es podrà gaudir de les diferents sessions dedicades a Hong Kong i, qui ho desitigi, podrà assistir al sopar cantonès a la Bassa dels Hermanos. En motiu del sopar es farà una exhibició de wing chun, un art marcial xinès. Al vespre se celebrarà una doble sessió de cinema, on es projectaran les dues parts de "Tales From the Dark". A la web del certamen es pot consultar  la graella amb tots els actes programats .

Demà dissabte, a les deu del matí, al Cinema Vigatà hi haurà la projecció "Fake Fiction", un film xinès, i hi assistiran el seu director i un dels actors principals de la pel·lícula. Al vespre es farà un sopar indi amb un espectacle de danses tradicionals d'aquest país. Per tancar el dia, hi haurà una marató de pel·lícules que començarà a dos quarts d'una de la nit. 

El diumenge serà l'últim dia del Festival i es projectaran pel·lícules de diferents països com el Japó, Singapur o Filipines. A més, l’Associació Wing Chun Wong Shun Leung farà una exhibició de kung-fu originari del sud de la Xina i introduït a Hong Kong per Ip Man, el mestre de Bruce Lee.

En l'edició d'enguany, Filipines ha estat el país convidat. En total s'hi hauran projectat 33 pel·lícules . Cal destacar el documental "The Search for Weng-Weng" aquest  dijous, que parlava de l'actor filipí Ernesto de la Cruz, més conegut com a Weng-Weng, i on hi va assistir el director del film Andew Leavold. 
 
Al llarg de la setmana s'ha pogut assistir a diferents activitats a part de les projeccions de cinema. El dijous  es va narrar un conte d'origen filipí a la biblioteca Joan Triadú. Els interessats també han pogut assitir a les I Jornades Empresarials. La tercera i última d'aquestes sessions es farà avui a les cinc de la tarda a la seu de Creacció, amb representants de Hong Kong.
 

Vegeu totes les galeries de fotos de les Nits de cinema oriental de Vic

Documents
Arxivat a