La primera edició de la Somnàmbula reuneix 600 corredors

L'Associació Sant Tomàs organitza una cursa solidària nocturna

Sortida de La Somnàmbula | M. Àngels Roviró
Iris Estrada
14 de juliol del 2014
Sortida de La Somnàmbula Foto: M. Àngels Roviró

Un total de 600 persones van participar a La Somnàmbula , la primera cursa nocturna solidària organitzada per Sant Tomàs. La cursa tenia un recorregut de set quilòmetres i va començar a les tres quarts menys cinc de deu a la plaça Major de Roda de Ter. La Somnàmbula és una proposta que combina esport, cultura, solidaritat i inclusió social.

Les valoracions dels participants sobre la carrera van ser positives. El guanyador de la cursa va ser Gabriel Crosas, que va arribar amb un temps de 23 minuts i 54 segons, seguit de Marc Carós, que va fer 24 minuts i 14 segons. El tercer lloc el va ocupar Raul Rota, amb 24 minuts i 47 segons.

Pel que fa la categoria femenina,  la guanyadora va ser Helena Mercader, amb 35 minuts i 17 segons, la segona posició va ser per Eva Capa amb 35 minuts i 53 segons, seguida d’Empar Gonzalez, que va aconseguir un temps de 36 minuts i 10 segons.

L’entrega de premis es va fer a les onze de la nit. Seguidament, un tenor, una soprano i una pianista professionals van fer una interpretació d’algunes àrees d’òpera. Aprofitant la foscor i la nit, les peces escollides van ser Nessun Dorma (que ningú dormi) de l’òpera Turandot i La Somnàmbula.

Classificació general

Classificació femenina

La primera edició de la Somnàmbula rha reunit 600 corredors Foto: M. Àngels Roviró

Sortida de La Somnàmbula Foto: Sant Tomàs