Atracament amb arma de foc a Sant Vicenç de Torelló

Un espectacular dispositiu de Mossos i policia local de Torelló aconsegueix capturar dos lladres que fugien en moto | Un dels atracadors encanona un policia local

Quico Sallés
09 de juliol del 2014
“Semblava una pel·lícula americana”, assegurava a Osona.com una testimoni del fets encara aclaparada per l'espectacular detenció de dos individus que dimecres al migdia es va poder veure i viure a Torelló. En el moment de l'atracament es van viure escenes de tensió. Tot i això, no hi va haver cap ferit.

Dos individus amb casc van irrompre el matí  de dimecres a l'escorxador Mafriges de Sant Vicenç de Torelló armats amb una pistola, van lligar amb brides set treballadors i en la seva fuga un d'ells va encanonar un Policia Local.

Segons han informat aquest dijous a Europa Press fonts pròximes al cas, els dos van ser finalment detinguts després que els interceptés una patrulla de la Policia Local, i malgrat que un lladre va encanonar un agent, finalment el van reduir. Els Mossos d'Esquadra van arrestar després al segon implicat.

Els fets van passar cap a la una del migdia quan els dos individus van irrompre en les oficines de l'empresa amb una pistola i van amenaçar deu treballadors, tot i que tres van aconseguir fugir i la resta van ser lligats amb brides pels delinqüents. Els lladres van agredir un dels treballadors perquè els digués on estava la caixa forta, però en no poder obrir-la, pel que sembla es van portar diners que hi havia a l'oficina, sense que hagi transcendit la quantitat.

Els atracadors van fugir del lloc en una motocicleta Scooter, i van ser localitzats per la Policia Local de Torelló, ja en terme municipal d’aquesta població, moment en què un dels delinqüents i un policia es van encanonar mútuament. Va ser gràcies al fet que l'altre policia va disparar dues vegades a l'aire que van aconseguir reduir-lo; l'altre implicat va poder ser detingut poc després per una patrulla dels Mossos d'Esquadra.
 
Arxivat a