«El Vigatà» i Radio Vic escullen el vigatà de l'any

La presentació del guardó es farà divendres

Irene Giménez Vinyet
09 de juliol del 2014
El diaria El Vigatà Independent i Ràdio Vic organitzen el guardó "El Vigatà de l'Any". L'acte de presentació tindrà lloc el proper divendres, 11 de juliol, a la Sala de la Columna de l'Ajuntament de Vic, a les 19:30 hores.
 
Aquests guardons són un reconeixement als vigatans que han destacat per algun fet puntual, per una trajectòria social o professional. Els premis també volen agrair la tasca de persones o entitats, que amb les seves activitats o actuacions, han donat rellevància a la ciutat de Vic.

El guardó constarà de diverses fases. En una primera, els lectors del diari i els oients de la ràdio escolliran els candidats. Llavors, un jurat elegirà els finalistes i, per acabar, s'obrirà un nou procés de participació popular, on lectors, oients i jurat escolliran el guanyador, que s'anunciarà a la festa major de l'any que ve.
 
L'acte de divendres estarà presidit per Anna Erra, primera tinent d'alcalde i regidora d'Educació, Comerç i Turisme. També hi assistirà l'historiador Vicenç Pascual, que impartirà la conferència titulada "El Virrei Avilés, noves informacions al voltant d'un vigatà il·lustre".
Arxivat a