Josep Suriñach dissenya el cartell de la festa major de Manlleu

Àlex Garrido qualifica l’obra com a “impactant i cridanera”

Redacció Osona.com
10 de juliol del 2014
Àlex Garrido i Josep Suriñach a la presentació del cartell de la festa major de Manlleu, aquest dilluns.
Àlex Garrido i Josep Suriñach a la presentació del cartell de la festa major de Manlleu, aquest dilluns. | Adrià Costa
Josep Suriñach, manlleuenc llicenciat en publicitat i realitzador audiovisual, és l’autor deL cartell de la festa major de Manlleu 2014, que enguany se celebrarà del 12 al 17 d’agost. La presentació del cartell es va fer el passat dilluns i va comptar amb la presència del regidor de Cultura, Àlex Garrido, i el propi autor.

Garrido va qualificar el cartell com a “impactant i cridaner”. Suriñach, per la seva banda, va parlar del procés de creació de l’obra i va comentar que n’emergeix l’escut de Manlleu, amb la mà blava perquè representa el color de l’aigua del Ter, tal com reflecteix Elter.net.

La “consolidació de l’escut de Manlleu”, va dir el dissenyador, “és l’element identitari que ens fa ser un poble i les quatre taques vermelles és l’aspiració a poder tenir un país algun dia”. A més, té “molts elements perquè al·ludeix les entitats i la col·laboració de la gent”.

Suriñach ha cursat un màster en direcció de cine a l'Escola de Cinema de Catalunya i va dedicar uns anys en aquest sector realitzant tres curts. Els últims dos anys ha estat treballant també en la gestió de projectes multimèdia, webs, portals, aplicacions per a mòbil i tablets...

A l’acte, Garrido va avançar algunes petites novetats de la festa major, com que la pregonera serà l’exprofessora Anna Piella i que el concert posterior a la Festa del Serpent anirà a càrrec d’Els Pets. El músic local Guillem Roma també està inclòs al programa.

Recull de galeries de fotos de la festa major de Manlleu


Àlex Garrido i Josep Suriñach a la presentació del cartell de la festa major de Manlleu, aquest dilluns. Foto: Adrià Costa
Arxivat a