La FUB i el comitè d'empresa renoven el conveni laboral a la UVic-UCC

El preacord garanteix la continuïtat salarial de la plantilla en els propers tres anys

per Irene Giménez Vinyet , 9 de juliol de 2014 a les 16:20 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de juliol de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La direcció general de la Fundació Universitària Balmes (FUB) i els representants del comitè d'empresa de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), han arribat a un consens laboral i han signat un preacord de conveni col·lectiu per als pròxims tres anys.
 
A finals de maig, la comissió executiva del Patronat de la FUB va plantejar diverses reflexions sobre les relacions laborals de la UVic-UCC, ja que el conveni col·lectiu aprovat al 2008 acabava la seva vigència el 30 de juny.

 
El consens garanteix la continuïtat salarial per a la plantilla i una modernització del sistema d'accés i de categories del personal de PAS i PDI. A més, en els propers sis mesos, les parts negociaran un sistema d'incentivació que substitueixi el complement d'antiguitat actual.
 
El conveni també estableix que, a partir d'ara, una persona de la comunitat universitària de la UVic-UCC, nomenada pel comité d'empresa, participarà en les comissions de selecció amb veu però sense vot.

 
L'acord, signat entre la direcció general de la FUB i el comitè d'empresa, ha de ser sotmès a la consulta de l'assemblea dels treballadors, que tindrà lloc el proper 10 de juliol, i a la posterior ratificació per part de la comissió executiva del Patronat.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació