FESTA MAJOR DE VIC 2014

Una festa major de Vic amb «molta merda»

Cinquena edició de la mostra de teatre jove

per Iris Estrada , 8 de juliol de 2014 a les 18:23 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de juliol de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Acte de Presentació de Molta Merda, Mostra de Teatre Jove 2014 Foto: Ajuntament de Vic

La 5a edició de Molta Merda, Mostra de Teatre Jove 2014 es va presentar el passat dia 2 de juliol a l’Institut del Teatre de Vic. Els diversos actes tenen lloc del 7 al 16 de juliol. A la presentació hi van assistir el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Vic, Joan López; el regidor de Joves, Xavier Farrés; el coordinador de VicJove, Josep Maria Brugera; i l’actor Antoni Font. 
 
Molta Merda, Mostra de Teatre Jove és una sèrie de representacions teatrals de gèneres variats que se celebren en el marc de la festa major de Vic. Brugera i Farrés van felicitar el 5è aniversari de l’acte i van remarcar la importància de la participació dels joves en la cultura. 
 
Antoni Font va explicar els tallers que es proposen des de l’Associació Escènic Vic: tallers per adults per treballar text i gest, tallers d’improvisació i de teatre musical. I va afegir: “En aquests cinc anys s’han realitzat 28 espectacles i enguany comptem amb nou espectacles en els que dos tenen doble funció” .
 
Joan López va tancar la presentació dient que Vic ha de crear i pot crear escola teatral. I va concretar: “La ciutat ha de tenir reptes futurs i juntament amb d’altres disciplines ha de potenciar la formació teatral”. Per més informació es pot consultar la revista digital de Molta Merda, que conté la fitxa dels diferents espectacles que s'oferiran.
 

Programa de Molta Merda, Mostra de Teatre Jove 2014 (PDF)

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació