Joan Ruvireta i Núria Peix, campions d'Espanya per autonomies de triatló

Èxit dels atletes del CN Vic

Redacció Osona.com
30 de juny del 2014
Joan Ruvireta i Núria Peix, al Campionat d'Espanya disputat a Castelló.
Joan Ruvireta i Núria Peix, al Campionat d'Espanya disputat a Castelló. | CN Vic
Joan Ruvireta i Núria Peix, al Campionat d'Espanya disputat a Castelló. Foto: CN Vic

Els triatletes del CN Vic Joan Ruvireta i Núria Peix han aconseguit amb la selecció catalana de triatló guanyar el Campionat d’Espanya per autonomies. La prova s’ha disputat aquest cap de setmana a Castelló.

Els dos esportistes del club participaven en el triatló esprint (750 metres natació, 21 quilòmetres de bicicleta i 5 quilòmetres de cursa a peu) que es va celebrar el dissabte. Joan Ruvireta aconseguia la segona posició absoluta, per darrera el valencià Roberto Sánchez. Per equips, Catalunya guanyava la classificació masculina, així com la femenina, on Núria Peix aconseguia la 14a posició absoluta.

A la cursa masculina, des de el primer sector de natació, Ruvireta ja va assolir les primeres posicions de la prova, però no va ser fins al tercer sector, el de cursa a peu, on es va decidir el podi.

Pel que fa a la cursa femenina, Peix va fer valer la seva condició d’exnedadora i va sortir segona dels 750 metres de natació. Al tram dels 21 quilòmetres de bicicleta va aguantar el grup capdavanter però a la cursa peu va perdre posicions fins a acabar a la 14a posició.