Creacció tanca la temporada amb un concert d'estiu a Vic

L’acte volia retre homenatge als emprenedors

Redacció Osona.com
28 de juny del 2014
El concert es va celebrar al claustre de Casa Convalescència.
El concert es va celebrar al claustre de Casa Convalescència. | Adrià Costa
El concert es va celebrar al claustre de Casa Convalescència. Foto: Adrià Costa
 
El claustre de la Casa Convalescència de Vic va acollir aquest divendres el vespre el concert d’estiu de Creacció, l’agència d’Emprenedoria, Innovació i Coneixement. A l’acte es va comptar amb la presència de representants de les diverses entitats que formen Creacció, com Joan Roca, president del Consell Comarcal; Lurdes Baulenas, presidenta del Consell Empresarial d’Osona; Jordi Montaña, rector de la la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), i Joan Turró, director general de la FUB, a més de Josep Arimany, president de l’entitat i regidor de Ciutat del Coneixement, Promoció Econòmica, Inserció i Ocupació Laboral de l’Ajuntament de Vic.

La benvinguda va anar a càrrec, precisament, d’Arimany, que va dir que el concert era una manera d’homenatjar tots els emprenedors i viveristes de Creacció, ja estiguin ubicats a Casa Convalescència, al VIT o a al Sucre, espais creats amb l’objectiu comú de reactivar l’economia i incentivar l’ocupació. El president de Creacció també va donar les gràcies a totes les entitats que formen part de l’agència com l’Ajuntament de Vic, l’Ajuntament de Manlleu, el Consell Comarcal d’Osona, el Consell Empresarial d’Osona, la delegació d’Osona de la Cambra de Comerç i la UVic-UCC, a banda de les set noves entitats que recentment s’han incorporat al consell general de Creacció: l’Ajuntament de Centelles, l’Ajuntament de Roda de Ter, el Consorci de la Vall del Ges i Bisaura, el Consorci del Lluçanès, la Mancomunitat la Plana, l’Oficina de Promoció Econòmica del Voltreganès i la Xarxa d’Empreses socioeconòmiques d’Osona i el Ripollès. Arimany també va afirmar que compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Barcelona, i va agrair a l’Escola de Música de Vic la seva col·laboració.

El concert va anar a càrrec dels joves que enguany s’han graduat al Conservatori de Vic. Els intèrprets eren Elisabet Vinyoles, al piano, i Ernest Martínez, a la guitarra, que forma part del trio Cambra Emvic format també per Lluc Barcons al clarinet, i Ricard Casacuberta al cello.

En acabar, el president del Consell Comarcal d’Osona, Joan Roca, va dirigir unes paraules al públic. Tot seguit, es va servir una copa de cava amb coca i llonganissa a tots els assistents.
Arxivat a