Manlleu arriba als 80 horts ecològics en actiu

Les parcel·les que quedaven a la Platja del Dolcet s'han adjudicat aquesta setmana

Redacció
21 de juny del 2014
Manlleu ha adjudicat aquesta setmana l’última parcel·la que quedava vacant a la zona d’horta municipal de la Platja del Dolcet, de forma que actualment es conreen la totalitat de les 22 parcel·les d’aquest indret. Comptant les tres zones d’horta municipal, actualment hi ha 80 parcel·les d’hort ecològic en actiu.
 
Les parcel·les de la Platja del Dolcet es van oferir a la ciutadania la tardor passada i es van sortejar conjuntament amb les dels horts de Can Sanglas. A Can Sanglas es van adjudicar totes però a la Platja del Dolcet en van quedar algunes de vacants, que es van continuar oferint a la ciutadania.
 
Paral·lelament, durant el mes de maig d’enguany s’han posat en funcionament els horts de la Coma, amb 31 parcel·les més destinades només a entitats i famílies amb necessitats econòmiques.
 
Coincidint amb l’arribada del bon temps, durant les darreres setmanes s’han rebut vàries peticions d’hort i s’han ofert les parcel·les vacants a persones que havien quedat en llista d’espera. Com a resultat, aquesta setmana s’ha adjudicat l’última parcel·la vacant a la platja del Dolcet.
 
Així doncs, actualment es conreen 80 parcel·les, ocupant la totalitat de la superfície municipal destinada a horts ecològics: 27 parcel·les als horts de Can Sanglas, 22 a la platja del Dolcet i 31 als horts de la Coma. Les parcel·les són cultivades per famílies, centres educatius i entitats.
Arxivat a