El bon temps beneeix el pelegrinatge a Lourdes

Els set autocars transportaven 385 pelegrins d'Osona i el Ripollès

Els pelegrins osonencs, a Lourdes
Els pelegrins osonencs, a Lourdes | David Aragüete
Redacció Osona.com
21 de juny del 2014
Els pelegrins osonencs, a Lourdes. Foto: David Aragüete

El 47è Pelegrinatge a Lourdes de les Hospitalitats de Vic i Solsona va finalitzar el passat dijous, 19 de juny. Gràcies al bon temps es van poder fer tots els actes previstos. L’organització ha comentat que el pelegrinatge ha estat un èxit i assegura que part dels participants que hi anaven per primera vegada té ganes de repetir l’experiència. 
 
La novetat del pelegrinatge d’aquest any va ser que es va dedicar la pregària de benvinguda als malalts que van assistir al viatge. L'oració es va fer a la terrassa del centre on s’allotgen, que té vistes a la gruta. El següent pelegrinatge serà del 13 al 17 de juny de 2015. 
 
Set autocars transportaven la delegació d’Osona i el Ripollès, amb un total de 385 persones. La rebuda dels pelegrins es va fer al recinte firal el Sucre de Vic, on van ser benvinguts amb gralles, fotos i una pancarta. Familiars, amics i pelegrins varen fer una gran rotllana per entonar el cant dels adéus i un fins l'any vinent.
 
La pròxima activitat que la junta comarcal d’Osona i el Ripollès prepara són les colònies d’Alpens, que tindran lloc del 3 al 9 d’agost.
 

Dossier del pelegrinatge (PDF)

 Més informació, al web de l'Hospitalitat


--------------------
Galeries de fotos

- Pelegrinatge a Lurdes (2013)
-Pelegrinatge a Lurdes (2012)
- Pelegrinatge a Lurdes (2011)
- Pelegrinatge a Lurdes | Arribada a Vic (2010)
- Pelegrinatge a Lurdes (2009)
Crònica i fotos d’un pelegrinatge osonenc a Lourdes l’any 1988  
Documents
Arxivat a