Calldetenes finalitza la primera fase de la nova rotonda de la N-141d

A partir de dimecres, el trànsit estarà regulat per semàfors

per Iris Estrada, 20 de juny de 2014 a les 16:04 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de juny de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Fotografia de les obres. Foto: Ajuntament de Calldetenes

Avui divendres, 20 de juny, està previst que finalitzi la primera fase de construcció de la nova rotonda de Calldetenes. Les obres van començar el 12 de maig i està previst que tinguin una durada total de tres mesos. La nova rotonda estarà situada a la cruïlla de la N-141d amb el carrer Barcelona. 
 
L’obra ha hagut de conviure amb el transit fins ara degut a la impossibilitat de realitzar un recorregut alternatiu. Es preveu que a partir del proper dimecres, 25 de juny, un cop asfaltada la primera part de les obres, es desviaran els vehicles pel carril central amb el pas alternatiu semaforitzat. L’estudi Mobilitat de Calldetenes redactat per la Gerència de Serveis i Infraestructures Viàries i Mobilitat de la Diputació de Barcelona de l’any 2010 marcava la cruïlla com a un punt molt perillós de la xarxa viària. 
 
L’objectiu de les obres és el de reduir la velocitat dels vehicles, minimitzar el risc d’accidents i millorar la qualitat de vida del municipi. També s’està duent a terme una millora de la xarxa de canalització d’aigües entre el carrer Barcelona i el carrer Torrental. L’antiga xarxa de clavegueram era insuficient per absorbir les pluges abundants i s’ha substituït per una major amb 80cm de diàmetre. 

 
Fotografia de les obres de la rotonda. Foto: Ajuntament de Calldetenes

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Arxivat a:
Municipis, N-141d, rotonda, obres
Participació