Manlleu entrega els premis als treballs de recerca de batxillerat

Tres dels guardons, per a estudiants de La Salle, i dos per a l'institut Antoni Pous

Iris Estrada
18 de juny del 2014
L'Ajuntament de Manlleu va entregar el passat divendres, 13 de juny, els premis als alumnes de 2n de batxillerat.  L’acte es va dur a terme a la sala de plens de l’Ajuntament de Manlleu i va comptar amb la presència d’Àlex Garrido, regidor de Cultura i Joventut. Aquests premis van adreçats als alumnes dels instituts de Manlleu i també als estudiants d’origen manlleuenc que estudien a altres centres de la comarca. 

Enguany, el jurat estava format per Ramon Muns, Íngrid Pujol, Montse Riera i Miquel Suriñach. Es van presentar 15 treballs, cinc en l’àrea d’humanitats i 10 de ciències experimentals i tecnologia. 
 
En total es van premiar cinc treballs: 
 
En l’àrea d’Humanitats i Ciències Socials, categoria Ciutat de Manlleu, van guanyar els treballs “100 anys. Ara i sempre al servei del poble”, realitzat per Berta Bosch (La Salle) i “Pobresa i exclusió a casa nostra”, d’Helena Aulet (Institut Antoni Pous). I en la categoria de temàtica general, el premiat va ser Albert Prat (La Salle) per “Canviaran les regles del joc?”. 
 
En l’àrea de Ciències Experimentals i Tecnologia, categoria Ciutat de Manlleu, la guanyadora va ser Mar Soler (institut Antoni Pous) per “Mètode Senzill d’anàlisi de nitrats en terres i estudi de la dinàmica dels purins en el sòl”, i en la categoria de temàtica general va guanyar el treball “Pedals d’efectes: La unió entre la música i l’electrònica”, de David Vila (La Salle). 
Arxivat a