Manlleu entrega els premis als treballs de recerca de batxillerat

Tres dels guardons, per a estudiants de La Salle, i dos per a l'institut Antoni Pous

per Iris Estrada , 18 de juny de 2014 a les 10:08 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de juny de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Manlleu va entregar el passat divendres, 13 de juny, els premis als alumnes de 2n de batxillerat.  L’acte es va dur a terme a la sala de plens de l’Ajuntament de Manlleu i va comptar amb la presència d’Àlex Garrido, regidor de Cultura i Joventut. Aquests premis van adreçats als alumnes dels instituts de Manlleu i també als estudiants d’origen manlleuenc que estudien a altres centres de la comarca. 

Enguany, el jurat estava format per Ramon Muns, Íngrid Pujol, Montse Riera i Miquel Suriñach. Es van presentar 15 treballs, cinc en l’àrea d’humanitats i 10 de ciències experimentals i tecnologia. 
 
En total es van premiar cinc treballs: 
 
En l’àrea d’Humanitats i Ciències Socials, categoria Ciutat de Manlleu, van guanyar els treballs “100 anys. Ara i sempre al servei del poble”, realitzat per Berta Bosch (La Salle) i “Pobresa i exclusió a casa nostra”, d’Helena Aulet (Institut Antoni Pous). I en la categoria de temàtica general, el premiat va ser Albert Prat (La Salle) per “Canviaran les regles del joc?”. 
 
En l’àrea de Ciències Experimentals i Tecnologia, categoria Ciutat de Manlleu, la guanyadora va ser Mar Soler (institut Antoni Pous) per “Mètode Senzill d’anàlisi de nitrats en terres i estudi de la dinàmica dels purins en el sòl”, i en la categoria de temàtica general va guanyar el treball “Pedals d’efectes: La unió entre la música i l’electrònica”, de David Vila (La Salle). 

 

Participació