Erik Merino guanya la seva primera «half ironman»

L’atleta de Muntanyola s’emporta la triatló de mitja distància d’Aritzaleku, a Navarra

Erik Merino, a l'arribada.
Redacció Osona.com
12 de juny del 2014

L’atleta Erik Merino , resident a Muntanyola, va guanyar el passat dissabte, 7 de juny, la seva primera triatló de mitja distància (coneguda com half ironman). La prova es va disputar a Aritzaleku (Navarra) i constava d’1.9 km de natació, 82 de ciclisme i 21 de cursa a peu.

A la cursa hi van participar més de 250 atletes, que van enfrontar-se a un traçat molt exigent. Un centenar dels participants va abandonar.

Merino va sortir en cinquena posició de l'aigua, remuntant amb la bicicleta en un circuit amb mes de 1.500 metres positius fins arribar a la segona posició. L’osonenc va remuntar fins a sis minuts a la mitja marató al primer classificat, el va avançar al quilòmetre 15 i va entrar a la línia d'arribada primer, 18 segons per davant del segon classificat.