La Iaia, gran atractiu del Foramuralla 2014

Guillem Roma, Maria Coma, Pribiz, Desert, Josh Rouse i Berlinist completen un bon cartell

Redacció Osona.com
10 de juny del 2014
Concert de La Iaia
Concert de La Iaia | A. Alemany
Concert de La Iaia XXL, aquest dissabte al Foramuralla. Foto: Albert Alemany

La iaia XXL, que va presentar les cançons del seu darrer disc, “On és la màgia?”, juntament amb la Cobla Bisbal Jove, va ser un del grans atractius del Festival Foramuralla, que es va celebrar a Vic durant tot el cap de setmana. El concert va tenijr lloc el dissabte el vespre, a la plaça de la Catedral. Hi van assistir entre tres-centes i quatre-centes persones.

Els plats forts del programa es van concentrar el dissabte, amb les actuacions de Carla, l’alter ego de la vigatana Carla Serrat, amb el seu projecte a cavall del synth-pop analògic i trip-pop; el cantant i compositor de Manlleu Roger Usart, que va presentar el seu primer treball en solitari “Cage Without a Bird”; i Josh Rouse, un artista de primer nivell amb més de 15 anys de carrera, que va presentar el desè àlbum, "The Happiness Waltz".

Maria Coma, Pribiz, Desert i Berlinist van completar un festival que va finalitzar amb el concert sorpresa de Guillem Roma. Els concerts es van ubicar, a més de la plaça de la Catedral, al Teatre de l’Orfeó, la Jazz Cava i la plaça del Carbó.

Més informació, des del web del Foramuralla

Arxivat a