Jordi Ferrando Arrufat parlarà a Manlleu de fotografia de viatges

El ponent és fotògraf, escalador i alpinista

Redacció Osona.com
08 de juny del 2014
El fotògraf professional Jordi Ferrando Arrufat oferirà a Manlleu el proper dimecres, 11 de juny, una conferència sobre fotografia de viatges. Jordi Ferrando és també escalador i alpinista, ha realitzat ascensions i viatges des de Montserrat a l’Himàlaia, passant pels Pirineus, els Alps i les Dolomites. Des de l’any 2003 imparteix i organitza cursos i viatges arreu del món.

La xerrada està organitzada pel Grup Fotogràfic Manlleu. Tindrà lloc a la sala d’exposicions de Can Puget a les nou del vespre.

Jordi Ferrando ha estat fotògraf a l’expedició Osona a l’Ama Dablam 2001i ha publicat a les revistes Vèrtex, Altaïr, Lonely Planet Magazine, Euskal Herria, El Mundo de los Pirineos, Caminar (Estat espanyol), Alp, Alp Wall, 1890, La Rivista del CAI (Itàlia). Al 2006 va guanyar el premi “fotògraf de l’any” al concurs Venice International Photo Contest.

“Viatjar és un plaer però, de vegades, per un fotògraf pot ser una tortura ja que un món nou significa sempre noves emocions, impulsos, intencions… Com es fan bones fotografies d’un lloc nou que tot just s’acaba de descobrir? Com es treu el màxim partit del temps, normalment poc, que es disposa a les vacances? Quines són les prioritats quan els estímuls i les possibilitats són tantes?”, diu el fotògraf.

Més informació i imatges

Arxivat a