El Raid dels Ausetans corona els seus guanyadors

A l’edició d’enguany hi han participat 91 equips

Redacció Osona.com
07 de juny del 2014
Els equips guanyadors del Raid dels Ausetans 2014 Foto: Consell Comarcal d'Osona

El Consell Comarcal va lliurar la setmana passada els premis als guanyadors del Raid dels Ausetans. En aquesta vuitena edició hi han participat un total de 91 equips i 241 nois i noies. Tots ells van rebre un diploma.

A la cerimònia, Elisabet Ferreres, consellera comarcal, va subratllar l’èxit de participació i el foment dels valors que es transmeten en aquest tipus d’esdeveniments. Així mateix els va animar a participar en la propera edició. A l’acte també hi van assistir els alcaldes i regidors de Joventut de gairebé tots els pobles que hi tenien representació.

L’equip guanyador en la categoria 13-17 anys, primer classificat i guanyador absolut del Raid dels Ausetans 2014, ha estat “Els Nonanites”, de Torelló, format per Anna Rifà, Ivet Aligué, Oriol Neila, Núria Ayats i Núria Aguilar. Cada un d’ells gaudirà d’un viatge i estada d’un dia a Port Aventura.

L’equip guanyador en la categoria 18-29 anys, primer classificat i guanyador absolut del Raid dels Ausetans 2014, ha estat “Almogàvers”, de Tavèrnoles, format per Aina Fabregó, Sergi Colomer, David Dachs, Ivan Guerrero, Judit Fàbregas i Ivette Fàbregas. Cada un d’ells gaudirà d’un viatge de cap de setmana a un ciutat europea.

Finalment, Centelles va rebre el guardó a poble més solidari.
Arxivat a