Grupo Alvic firma un contracte de distribució a Rússia per 29 milions d'euros

L’empresa del sector del moble té una fàbrica a Vic i estudia obrir-n’hi una altra

Redacció Osona.com
04 de juny del 2014
L'empresa del sector del moble Grupo Alvic, amb una fàbrica a Vic i amb seu a Alcaudete (Jaén), ha tancat un important contracte de distribució dels seus productes a Rússia amb la firma TBM. L'acord, que té una vigència de cinc anys i un valor de 29 milions d'euros, representa “un gran pas endavant que ens ha de permetre créixer i potenciar la nostra presència als mercats exteriors, sobretot el rus”, afirma Javier Rosales, director general de l'empresa.

“Rússia és un dels mercats més interessants d’Europa per al tipus de producte que fabriquem. Compta amb una creixent classe mitjana i una necessitat de producte de qualitat cada vegada més gran”, afirma Nicolai Naum, responsable d'exportació per a Europa de l'Est. Grupo Alvic subministrarà els components per a la indústria del moble que fabrica, essencialment de cuina i bany, al mercat rus, on va desembarcar fa tres anys, a través dels centres logístics de TBM a Moscou, Rostov, Khabarovsk, Sant Petersburg i Irkutsk. Es tracta de productes d'alt valor afegit i qualitat, com per exemple el panell d'alta resistència que es comercialitza amb la marca Luxe, un dels que té més demanda.

A curt termini, està prevista l’obertura d’una nova fàbrica a Vic i el llançament de nous tipus de panells. També es treballa en el llançament de la primera franquícia –Alvic Center–. “La nostra filosofia es reinvertir els beneficis en recerca i nous productes. Tenim clar que la nostra posició en el mercat depèn de la diferenciació que podem aportar i hi apostem fermament”, afirma Rosales.

Sobre Grupo Alvic

A l'actualitat, Grupo Alvic compta amb uns 600 empleats i tres fàbriques a l'Estat, la de Vic i dues més a Jaén, concretament a Alcaudete i La Carolina. Disposa de prop de 5.000 clients a l'Estat, on ven el 35% de la seva producció mentre que el 65% restant es distribueix a l'exterior.

Els pròxims anys, l'empresa té per objectiu duplicar la facturació del 2013, quan els ingressos van assolir per primera vegada els 100 milions d'euros.

*** A la foto, d'esquerra a dreta: Viktor Trenev, propietari de TBM, i Nicolai Naum, cap d'exportació per a l'Europa de l'Est de Grupo Alvic, a l'Alvic Center de Moscou / Monmar Comunicació
Arxivat a