Els Mossos d'Esquadra recullen 28.140 euros contra el càncer

Parts dels diners serviran per finançaran la recerca al Consorci Hospitalari de Vic

Redacció Osona.com
04 de juny del 2014
La doctora Montserrat Domènech, cap del Servei d’Oncologia de la Fundació Althaia; la doctora Marta Parera, cap del Servei d’Oncologia del Consorci Hospitalari de Vic; el doctor Ramon Sellarès, cap Assistencial del Consorci Hospitalari de l’Anoia, i el cap de la Regió Policial Central, el comissari Sergi Pla.
La doctora Montserrat Domènech, cap del Servei d’Oncologia de la Fundació Althaia; la doctora Marta Parera, cap del Servei d’Oncologia del Consorci Hospitalari de Vic; el doctor Ramon Sellarès, cap Assistencial del Consorci Hospitalari de l’Anoia, i el cap de la Regió Policial Central, el comissari Sergi Pla. | Mossos d'Esquadra
La doctora Montserrat Domènech, cap del Servei d’Oncologia de la Fundació Althaia; la doctora Marta Parera, cap del Servei d’Oncologia del Consorci Hospitalari de Vic; el doctor Ramon Sellarès, cap Assistencial del Consorci Hospitalari de l’Anoia, i el cap de la Regió Policial Central, el comissari Sergi Pla. Foto: Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra de la Regió Policial Central han fet lliurament aquest dimarts a la Fundació Althaia, al Consorci Hospitalari de Vic i al Consorci Hospitalari de l’Anoia dels diners aconseguits en la caminada solidària “Fem camí al teu costat, lluitem contra el càncer”. Aquesta caminada, impulsada per agents del cos, es va portar a terme el passat 16 de maig, amb l’objectiu d’obtenir fons per als serveis d’oncologia de les tres institucions. Gràcies a la venda de samarretes i la col·laboració desinteressada de diferents entitats i personalitats de diversos àmbits, s’ha aconseguit recaptar 28.140 euros.

Han recollit els diners la doctora Montserrat Domènech, cap del Servei d’Oncologia de la Fundació Althaia; la doctora Marta Parera, cap del Servei d’Oncologia del Consorci Hospitalari de Vic; i el doctor Ramon Sellarès, cap Assistencial del Consorci Hospitalari de l’Anoia.

El cap de la Regió Policial Central, el comissari Sergi Pla, ha destacat que enguany s’han pogut vendre aproximadament 3.000 samarretes  i que a la caminada s’hi van inscriure 976 persones. També ha agraït la col·laboració dels patrocinadors i dels responsables de la venda de les samarretes.

Parera ha explicat que aquest any volen fer recerca en l’àmbit de l’oncologia, per això els diners es destinaran a la data manager, que és un recurs d’una persona que està al darrere de tots els assajos clínics. A la Fundació Althaia, els diners tornaran a finançar l’àmbit de la recerca, ja que l’administració no pot assolir la despesa que això comporta. Finalment, a l’Anoia ajudaran a millorar el diagnòstic del càncer de còlon i recte amb la compra d’un aparell especialitzat en la millora del tractament al pacient.
Arxivat a