Manlleu inicia els actes del Tricentenari amb la presentació del llibre de Joaquim Albareda

Conferències, titelles i dansa, entre d’altres propostes, configuren el programa

Redacció Osona.com
04 de juny del 2014
La ciutat de Manlleu forma part de la Comissió Osona 2014, que té per objectius aglutinar i coordinar totes les activitats, accions i actuacions relacionades amb la commemoració del Tricentenari del 1714 a la comarca d’Osona. La Comissió neix amb la vocació d’incloure i sumar el màxim nombre possible de municipis, institucions, entitats i col·laboradors per tal de fer d’aquesta commemoració un acte d’àmbit nacional.

Les activitats que proposa Manlleu per a la Commemoració del Tricentenari del 1714 estan organitzades per l’Ajuntament de Manlleu-Cultura conjuntament amb la Biblioteca Municipal de Manlleu, Museu del Ter i Associació Amics de la Música de Manlleu. Les activitats es concentren al llarg del mes de juny, entre els dies 5 i 15.

Les propostes s’iniciaran el proper dijous amb la presentació del llibre “La guerra de 1714: la clau catalana d’un conflicte mundial”, de Joaquim Albareda i Joan Esculies. Una conferència, titelles i un espectacle de dansa, entre d’altres, configuren el programa.

 Programa d'actes del Tricentenari a Manlleu (PDF)

Arxivat a