Laia Andreu es proclama campiona d'Espanya de curses de muntanya

Laia Andreu, a Isaba
Laia Andreu, a Isaba | Ocisport
03 de juny del 2014
Laia Andreu, guanyadora de la Camille Xtrem a Isaba Foto: Ocisport

Laia Andreu es va proclamar aquest diumenge campiona d'Espanya de curses de muntanya, després de vèncer la Camille Extrem a la localitat navarresa d'Isaba. La corredora va succeir, d'aquesta manera, a Núria Picas, que s'havia endut el títol estatal del 2013

La Camille Extrem va reunir 500 corredors que van desafiar el vent i les baixes temperatures a les cotes més altes de la cursa. Laia Andreu va completar els 31,6 quilòmetres i 2.044 metres de desnivell positiu amb un temps de 3 hores i 35 minuts, establint el nou rècord de la prova. El podi femení el van completar Laura Sola i Melissa Gali, a vuit i onze minuts de la campiona, respectivament.

En categoria masculina la victòria va ser per per Zaid Ait Malek, resident a Baena (Còrdova). El fet de no tenir la nacionalitat espanyola va fer que hagués de cedir el títol a Manuel Merillas.

Entre els corredors osonencs també cal destacar la segona posició de la júnior Erola Bisquert i la segona del cadet Marc Trassera.