La pluja no pot amb la Nit Encantada de Manlleu

Un centenar de comerços participen a la segona edició de la proposta de dinamització comercial

La Nit Encantada de Manlleu
La Nit Encantada de Manlleu | D. Fajula
Redacció Osona.com
03 de juny del 2014
Una paradeta de La Nit Encantada, aquest divendres a Manlleu. Foto: David Fajula

Manlleu va celebrar el passat divendres, 30 de maig, la segona edició de la Nit Encantada , una proposta de dinamització comercial impulsada des de l'Ajuntament de Manlleu, amb la col·laboració de l’Associació de Botiguers (MAB). La iniciativa va aglutinar cultura, oci, gastronomia i comerç, amb un munt d’activitats paral·leles organitzades per a l'ocasió.

La pluja va amenaçar tot el divendres amb aigualir la festa. Tot i això, a última hora de la tarda va deixar de ploure i la Nit Encantada es va celebrar amb tota normalitat. Només es va haver de suspendre l'espectacle final de llum i color.

Els comerços que van obrir estaven ubicats al centre de la ciutat, en concret, als carrers Sant Jordi, Fedanci, Enric Delaris i la plaça Fra Bernadí. A més, els establiments de l’avinguda Roma es van instal·lar a l’espai Express, l’antiga Cooperativa. Una de les novetats d’enguany eren els comerços buits de la zona, que van ser ocupats per botigues d’altres llocs de Manlleu o per artistes que hi van portar a terme els seus espectacles.

En total, més d’un centenar de botigues van participar a la cita. Totes elles es van presentar engalanades per a l’ocasió. Durant tota la nit, els vianants van poder gaudir de promocions i descomptes. A més, al llarg de la ruta, van trobar actuacions musicals, jocs de màgia, desfilades de moda i tastets gastronòmics, entre d’altres propostes lúdiques. 

Galeries de fotos:
- La Nit Encantada, 2014 (David Fajula)
- La Nit Encantada, 2013  (Albert Bagué)
- La Nit Encantada, 2013  (Joan Parera)
Arxivat a