Mor als 65 anys Dídac Herrero, l'últim director general de Caixa Manlleu

El vigatà va viure de primera mà la fusió i conversió de l’entitat com a part d’Unnim

Redacció Osona.com
27 de maig del 2014
Dídac Herrero, en una foto d'arxiu
Dídac Herrero, en una foto d'arxiu | Adrià Costa
Dídac Herrero. Foto d'arxiu: Adrià Costa

Dídac Herrero, l’últim director general de Caixa Manlleu, ha mort aquest nit a Vic a l’edat de 65 anys. El difunt patia un càncer.

La cerimònia de l’enterrament tindrà lloc aquest dimecres, 28 de maig, a partir de dos quarts de quatre de la tarda a l’església de Sant Domènec de Vic. El cos del difunt s’ha ubicat des d’aquest matí al tanantori de Vic.

Dídac Herrero va néixer a Vic l’any 1949. Ara fa tres anys es va jubilar, quan portava 39 anys treballant a Caixa Manlleu. Va viure a primera línia la fusió i la conversió de l'entitat com a part d'Unnim, nascuda de l'amalgama de les caixes de Terrassa, Sabadell i Manlleu.

Herrero era diplomat en Direcció de Personal per ESCA, diplomat Superior en Finances per la Universitat Comercial de Deusto i PADE per IESE. L'any 1977 es va convertir en el cap de personal de Caixa Manlleu, càrrec que va ocupar fins al 1987, quan el van nomenar cap de Secretaria, Personal i Obra Social. El 1987 deixa aquest lloc per ser el cap de l'Àrea de la Secretaria General. Entre el 1992 i el 1997 va ser el secretari general i des d'octubre de 1997 va ser nomenat director general de Caixa Manlleu, càrrec que va ocupar fins que es va jubilar.

Herrero va ser una persona molt activa en l’entramat social de la comarca. Durant vuit anys va ser president del Club Bàsquet Vic.
Arxivat a