Adan Advocats estrena seus a Vic i Barcelona

La firma ha apostat des dels seus inicis pels emprenedors

Redacció Osona.com
25 de maig del 2014
L'equip d'Adan Advocats de Vic, el dia de la inaguració.
L'equip d'Adan Advocats de Vic, el dia de la inaguració. | Monmar Comunicació
L'equip d'Adan Advocats de Vic, el dia de la inaguració. Foto: Monmar Comunicació

Adan Advocats acaba d'estrenar dues noves seus a Vic i Barcelona, amb unes àmplies instal·lacions i l'objectiu de créixer i millorar els seus serveis tant a empreses com a particulars. Per a la firma d'advocats, que des dels seus inicis ha apostat pels emprenedors, “el canvi és una aposta de futur que respon a la nostra mentalitat emprenedora i a una necessitat de comptar amb més espai”, segons explica Sergi Adán, el seu fundador, i col·laborador habitual de la secció d’Opinió d’Osona.com.

La nova seu de Vic, al c/Verdaguer, 32, entresòl 2ª, dissenyada pel despatx d'arquitectes Segalés Carrera, destaca per unes instal·lacions de més de 200 m2, amb il·luminació de baix consum i espais com despatxos, sala d'arxiu i sala de juntes, “que permetran millorar l'atenció als clients i treballar amb comoditat i eficàcia”, explica Adán. Des de les noves oficines, la firma es planteja “seguir apostant pels emprenedors, amb els quals parlem el mateix llenguatge, i també pels clients particulars”. El creixement ha portat Adan Advocats a incorporar nous professionals a la plantilla i també entre els seus col·laboradors.

A Barcelona, l'empresa també ha estrenat seu, concretament a Rambla Catalunya, 13 1r 1ª, un punt cèntric i molt ben situat de la ciutat. Les noves oficines de la ciutat comtal són molt funcionals i estan perfectament equipades per atendre els clients amb els quals compta Adan Advocats a la capital catalana i l'àrea metropolitana.

Adan Advocats és un despatx que ha experimentat un ràpid creixement des de la seva creació gràcies a l'especialització en l'assessorament jurídic d'empreses, aposta pels emprenedors i àmplia gamma de serveis que inclouen el dret mercantil, civil, penal i laboral. Als últims anys, ha potenciat també l'activitat dedicada als particulars. Fundat per l'advocat Sergi Adán al 2010, el despatx compta amb una àmplia cartera de clients, sobretot a la demarcació de Barcelona.
Arxivat a