El Mercat d’Intercanvi de Joguines de Vic rep un premi de la Unió Europea

Anna Erra i Josep Rafús recullen a Roma el guardó vinculat a la prevenció de residus

Redacció Osona.com
23 de maig del 2014

El Mercat d’Intercanvi de joguines entre escoles de la ciutat de Vic va rebre aquest dijous el Premi Europeu de Prevenció de Residus, en la categoria d’Institucions Escolars. El guardó el convocava per cinquena vegada la Comissió Europea.

L’Ajuntament de Vic va organitzar el passat 21 de novembre la quarta edició del mercat, en el marc de la Xarxa d’Escoles per a la Sostenibilitat de Vic (XESVIC). Es va obtenir la participació de prop de 400 alumnes de nou centres de primària de la ciutat. La iniciativa va ser seleccionada per l’Agència de Residus de Catalunya entre totes les que es van realitzar a Catalunya durant aquella setmana, en la categoria d’Institucions Escolars, per presentar-la al premi europeu on ha comptetit amb accions proposades per altres països.

 El veredicte final del jurat es va fer públic a Roma ahir, dijous 22 de maig. En representació de la ciutat de Vic hi van assistir, Anna Erra, regidora d’Educació, Comerç i Turisme; i Josep Rafús, regidor d'Habitatge, Món Rural, Medi Ambient i Pla de Barris.

Anna Erra i Josep Rafús, a Roma, recollint el premi Foto: Ajuntament de Vic
Arxivat a