Cesc Poch, escollit nou president del Fòrum Sindical d'ERC

El secretari general d’UGT Osona marca un full de ruta basat en el procés sobiranista

Redacció Osona.com
22 de maig del 2014
Cesc Poch, secretari general d’UGT Osona, ha estat escollit president del Fòrum Sindical d’Esquerra Republicana. El sindicalista ja n'era el vicepresident des de feia dos anys, i s’havia partit el mandat amb Noël Climent (CCOO). Ara han fet el canvi.

Poch ha resumit en unes ratlles al seu Facebook el seu full de ruta per als propers dos anys, en el que preveu tot un seguit de canvis vinculats al procés sobiranista: “Hi ha feina: com constitucionalitzarem els drets laborals i socials en el nou estat? I el dret a vaga? Quina inspecció de treball necessitarem? Quina eficàcia i articulació tindran els convenis col·lectius? Quin model de representativitat sindical volem? El model de relacions laborals a la Catalunya del futur també depèn del model d'empresa i d'economia que construïm... Ara és el moment! Tot i això i més, en els propers mesos! No us ho perdeu!”

El sindicalista acumula així un nou càrrec. Fa uns mesos va ser escollit president de la colla castellera dels Minyons de Terrassa, població on resideix.