Neix Ràdio Terra, un nou mitjà digital per a tots els Països Catalans

La ràdio començarà a emetre l'1 de setembre | Divendres es presentarà a Manlleu

Redacció Osona.com
21 de maig del 2014
El projecte de Ràdio Terra, la primera ràdio digital amb presència arreu dels Països Catalans i que compta amb la implicació de més d'un centenar de periodistes, mitjans i persones col·laboradores d'arreu del país, començarà a emetre el pròxim 1 de setembre si tot marxa segons el que tenen previst els promotors. 

El nou mitjà de comunicació es presentarà a Osona el proper divendres, 23 de maig, al Casal Popular Boira Baixa de Manlleu. L'acte començarà a les vuit del vespre i comptarà amb la presència d'un dels seus impulsors, Sergi Franch, i dues de les corresponsals a Osona, Carla Roca i Sara Blázquez.

La nova ràdio està pendent de recollir una quantitat econòmica per finançar l’estudi central de la ràdio, que s’ubicarà al Casal Despertaferro de Reus. Per fer-ho, aquesta setmana els promotors engegaran una campanya a la plataforma de micromecenatge TotSuma on demanaran un mínim de diners per poder habilitar la infraestructura necessària que permeti començar a emetre.

Així mateix, en el cas que aconsegueixin els fons que necessiten els impulsors del projecte han afirmat que començaran a preparar la graella radiofònica. En aquests moments el projecte ja té membres arreu de les comarques del país amb diversos col·laboradors.
Arxivat a