Nani Roma guanya el polèmic ral·li de terra de Benahavís

Nani Roma, al ral·li Andalucía-Benahavís | PCR Sport
Redacció Osona.com
20 de maig del 2014
Nani Roma, al ral·li Andalucía-Benahavís Foto: PCR Sport

Nani Roma-Pilar Barceló (Mini Cooper - PCR Sport) van aconseguir un treballat triomf en la primera edició del ral·li de terra Andalucia -Benahavís. Aquesta era la tercera prova del Campionat d’Espanya de l’especialitat de la present temporada.

La cita organitzat per RSSport va tenir uns prolegòmens molt complicats. Els equips, després de reconèixer les especials cronometrades, van considerar que alguns punts del traçat eren molt perillosos per a la seva integritat física i van demanar l’anul·lació d’alguna d’aquestes zones. Després de diverses reunions entre organitzadors i participants es va arribar a l’acord d’anul·lar el tram C i de retallar l’especial B. El recorregut total a completar quedava reduït a 52 km distribuït en vuit especials (quatre diferents).

Roma-Barceló van haver de suar de valent per superar el Mitsubishi Lancer Evo X de Benito Guerra-Dani Cue. El mexicà va sorprendre a Nani en l’especial A, en la qual va marcar l’escratx en la dues passades, situant-se líder capdavanter a meitat de ral·li amb 11 segons d’avantatge.

En la recta final, l’equip osonenc es va mostrar molt més regular i va escurçar la diferència després de cadascuna de les especials, fins que es va situar al capdavant després de la penúltima cronometrada (D2), mantenint aquesta posició fins al final.

La propera prova del Campionat d’Espanya de ral·lis de terra es disputarà els dies 20 i 21 de juny a la comarca lleonesa del Bierzo.