Vic posa en marxa un tiquet turístic integrat

El bitllet costarà 10 euros i permetrà l’entrada a set espais del patrimoni de la ciutat

Redacció Osona.com
16 de maig del 2014
Els turistes que visitin la ciutat de Vic tindran un nou al·licient. A partir d’ara, podran adquirir un tiquet turístic integrat, que costarà 10 euros i que servirà per entrar durant un any a set espais de la ciutat: el Museu Episcopal (MEV), el Museu de l’Art de la Pell (MAP), la Catedral, el campanar romànic, el Temple Romà, la Sala Sert de l’Ajuntament, i una visió romànica i del centre històric de la ciutat. Es podrà adquirir a l’Oficina de Turisme i als dos museus.

El tiquet turístic s’anomena “VII de Vic” i es va presentar el passat dimecres, en el marc del Dia Internacional dels Museus, al Museu Episcopal. L’acte va anar a càrrec d’Anna Erra, regidora de Turisme de l’Ajuntament de Vic; Josep M. Riba, director del MEV i del MAP, i Antoni Ylla-Català, president del Patronat d’Estudis Osonencs, ens que gestiona el Temple Romà.

 “La selecció de patrimoni és una eina turística necessària per mostrar els tresors de la ciutat i posar-los a l’abast de la gent”, va explicar Erra. La regidora va agrair la col·laboració de tots els implicats a tirar endavant la iniciativa.

Ylla-Català va remarcar que en els indrets on no hi ha preu d’entrada, com el Temple Romà, amb el tiquet “VII de Vic” es podrà obtenir un obsequi de record. Aquest també és el cas de la Sala Sert de l’Ajuntament de Vic.

Riba va destacar que es tracta de “set icones representatives de la ciutat i grans joies a visitar”.
Arxivat a