Una quarantena de parades a la Fira de la Primavera de Sant Pere

El certamen presenta un munt d’activitats paral·leles

Redacció Osona.com
14 de maig del 2014
Festa de la Primavera.
Festa de la Primavera. | Adrià Costa
L'alcalde de Sant Pere de Torelló, Jordi Fàbrega, preparant l'arròs, l'any passat. Foto: Adrià Costa

Sant Pere de Torelló celebra aquest diumenge, 18 de maig, una nova edició de la Fira de la Primavera. El certamen obrirà les portes a les nou del matí i oferirà un gran nombre d'activitats.

Les prop de 40 parades s'instal·laran a la plaça Monmany: herbes, embotit, formatge, cervesa, llibres, decoració amb felpa... A banda, hi haurà també diferents entitats locals que mostraran les seves activitats a tots els visitants: The Santperencs 4G (guanyadors del tercer premi als valors i treball en equip de la First Lego League), agrupament escolta Mestral, Colla Gegantera SPT, Llar de Jubilats, Ampa escola bressol l'Avet i Ampa escola Xandri... Acompanyaran les parades de venda els tallers d'oficis artesans: pelleter, vímet, torner, terrissaire, embogador. També i per tercer any, hi haurà un espai dedicat al mercat d'intercanvi i venda de segona mà.

A dos quarts d’onze començaran les activitats complementàries de la fira: un taller de capgrossos on tots els nens i nenes es podran fer un capgròs d'en Peret o en Xandri i participar després a la cercavila conjunta amb els gegants i el gegantó de Sant Pere. També hi haurà una exhibició i concurs de llançament de baldufes. Els membres del taller d'escriptura l'Esqueller presentaran el seu llibre “Juanoles”, un llibre escrit a cinc mans.

A dos quarts d’una, les propostes continuaran amb un tastet d'arròs. L’entrega de premis del concurs de llançament de baldufes i del concurs de dibuix organitzat per l'Agrupació de Comerciants SPT tancaran el matí.

Tots els assistents a la fira rebran també la Flor de Primavera, que es repartiran fins a exhaurir existències.

Cartell de la Festa de la Primavera 2014


Galeries de fotos:
- Festa de la Primavera, 2013 (Adrià Costa)
- Festa de la Primavera, 2011 (Adrià Costa)
- Festa de la Primavera, 2008 (Josep Maria Costa)