Vic Comerç explica la importància de la base de dades de clients

Segona conferència del cicle adreçat als comerciants, amb Fran Arteaga

Redacció Osona.com
14 de maig del 2014
Fran Arteaga ha estat el ponent de la xerrada de Vic Comerç. Foto: Vic Comerç

Uns 30 comerciants han assistit a la segona convocatòria del cicle de conferències sobre gestió de comerç , organitzat per Vic Comerç amb la col·laboració de la universitat del comerç Escodi. En aquesta sessió, que ha anat a càrrec del consultor estratègic especialitzat en retail Fran Arteaga, s’han donat eines als comerciants per aprendre a gestionar, interpretar i interactuar amb les bases de dades dels seus clients. La xerrada portava per títol  "Coneix millor el teu client".

Segons Arteaga, avui en dia és cada vegada més necessari seguir el detall la marxa de qualsevol negoci. I en el sector comerç, on el client cada vegada té més protagonisme, la diferència la marcarà el fet de conèixer bé el client i orientar l’estratègia de les botigues a satisfer les seves necessitats. En aquesta sessió els participants i el professor han compartit experiències i opinions sobre accions i bones pràctiques relacionades amb la monitorització i seguiment dels clients i s’han explicat casos pràctics de com es fa.  

Fran Arteaga és consultor estratègic en retail especialista en les àrees comercial, humana i econòmica. Ha ocupat càrrecs directius a empreses com Decathlon -on va ser director de botiga i formador intern en Gestió i Management, així com Control de Gestió Espanya-, Tribune -com a director general- i Grup ID -com a director regional-. Ara també és professor de la universitat del comerç Escodi.  
 
La propera conferència organitzada per Vic Comerç serà el dilluns 2 de juny a les deu del matí a la Casa de la Convalescència, amb el títol “Activa la teva botiga: connecta amb el client d’avui” i anirà a càrrec de Maria Callís, professora especialista en creació, actualització, desenvolupament i manteniment de conceptes comercials. 

Programa del cicle

Arxivat a