El Mercat del Trasto de Torelló concentra un munt de visitants

La fira arriba puntualment el segon diumenge de cada mes de maig

Mercat del Trasto de Torelló.
Mercat del Trasto de Torelló. | Víctor Castelo
Redacció Osona.com
12 de maig del 2014
Mercat del Trasto de Torelló. Foto: Víctor Castelo

Torelló ha viscut, aquest cap de setmana, una nova edició del tradicional Mercat del Trasto. Des de primera hora del matí de diumenge, els carrers i places del nucli antic s'han omplert amb més de cinc-centes parades que han ofert als visitants i passavolants tot tipus de trastos, andròmines i objectes de segona mà. El Mercat del Trasto s'ha complementat amb una programació d’activitats que també abastava el dissabte. La proposta ha tornat a concentrar molta gent.

El Mercat del Trasto se celebra, anualment, el segon diumenge de maig. Els visitants poden voltar, passejar i remenar durant tot el matí pels carrers i places del centre de la població.

Aquest any, el Mercat del Trasto començava dissabte amb un espectacle infantil i berenar a la plaça Vella, mentre que a la nit hi va haver concert i karaoke. Diumenge, la venda de parades a la plaça Vella va començar a les sis del matí, a les vuit va obrir la taverna de la plaça de la Rectoria i a les nou hi havia una xocolatada a la plaça Vella. Al llarg de tot el matí fins pràcticament l’hora de tancament del Mercat (dues de la tarda), als Jardins de Can Parrella hi havia els jocs de Quiràlia.

Galeries de fotos del Mercat del Trasto:

Mercat del Trasto de Toreló, 2014 (Víctor Castelo)
Mercat del Trasto de Torelló 2012 (Xavier Sanfeliu)
Mercat del Trasto de Torelló 2011 (Adrià Costa)
-  Mercat del Trasto de Torelló 2010 (Lurdes López)
Mercat del Trasto de Torelló 2009 (Lurdes López)
Mercat del Trasto de Torelló 1982 (Josep M Montaner)

Arxivat a