Manlleu porta cua

Una original iniciativa instal·la tres pianos a la plaça Fra Bernadí, disponibles per a tothom qui els volgués tocar

Redacció Osona.com
10 de maig del 2014
Una actuació al piano, a la plaça de Manlleu
Una actuació al piano, a la plaça de Manlleu | Josep M. Montaner
Una de les actuacions al piano. Foto: Josep Maria Montaner

Manlleu va acollir aquest divendres, sota l’epígraf de “Manlleu porta cua”, una activitat molt original. És van instal·lar tres pianos a la plaça Fra Bernadí, disponibles per a tothom qui els volgués tocar.

La proposta formava part del programa de la Primavera (en)cantada. En principi, s’havia de realitzar el 25 d’abril, però es va posposar a causa de la plua.

Aquesta era una activitat organitzada conjuntament entre l'Ajuntament de Manlleu i el Concurs Internacional de Música Maria Canals. Durant tot el matí, alumnes de diferents edats procedents dels diferents centres educatius de la ciutat van protagonitzar les activitats entorn dels tres pianos. A la tarda, els alumnes de l'Escola Municipal de Música de Manlleu, sols o acompanyats, van oferir també diferents actuacions al piano. Entremig, hi havia un espai per a que tothom que volgués pogués gaudir de tocar els pianos al carrer. Cada un dels tres pianos va comptar amb una dinamitzadora durant tot el dia.

Tot seguit, a les vuit del vespre, el pianista Lluís Grané va oferir un recital de piano a la plaça, concretament, al piano que hi havia instal·lat a les escales de la plaça Fra Bernadí.


Galeries de fotos, Primavera (en)cantada 2014

Manlleu porta cua (Josep M. Montaner)

Mercat d'Arts de Manlleu (A. Costa)

Cicle jazz de Manlleu, amb Guillem Roma (A. Costa)

Trobada de Gegants de Manlleu (A. Costa)

Arxivat a